(Видео) Николов: Наместо за патишта трошевте за споменици, тоа е вашата промашена политика

петок, 06 ноември 2015, 17:25

Обраќање на пратеникот Марјанчо Николов, во однос на предлогот на закон за гаранција на Република Македонија на обврските по Договорот за заем за финансирање на патната делница Штип - Радовиш, кој ќе се склучи меѓу Европската банка за обнова и развој и ЈП за државни патишта, по скратена постапка, на 71 седница на Собранието на РМ