Работиме заедно

четврток, 20 ноември 2014, 16:18

Не си задоволен од состојбите во државата? Загрижен си за патот по кој се движи Македонија? Сакаш промени? Активирај се! Со Твоето активирање добиваш можност директно да одлучуваш за твојата иднина и иднината на нашата Македонија. #РаботимеЗаедно е шанса за сите