E - Информатор

Активности

Младите социјалдемократи од Велес со донација за Народната кујна

 Почитувани,

Младите социјалдемократи од Велес, откако претходно организираа хуманитарен турнир, сега собраните средства ги искористија за набавка на основни намирници и продукти, кои се донирани на Народната кујна во Велес.

ЛК СДММ Велес ќе продолжи да ги негува своите основни вредности, како хуманоста и солидарноста, со цел да им се помогне на колку што е можно, поголем број на граѓани.

 

 

 

четврток, 24 април 2014СДСМ