E - Информатор

Активности

СДММ Штип со трибина „Младите можат, СДСМ знае, заедно кон подобар младински стандард"

На ден 02.04.2014г., младите од ЛК СДММ ШТИП организираа трибина на тема "Младите можат, СДСМ знае, заедно кон подобар младински стандард".

Говорници на трибината беа потпретседателот на СДСМ, Дамјан Манчевски и членот на ИО на СДСМ, Петар Атанасов.

Исто така, се доделија и 100 членски книшки на новите млади членови на ЛК СДММ Штип. Ова е показател дека младите ја препознаваат вистинската страна и масовно се приклучуваат кон Социјалдемократската младина и СДСМ.

 

 

четврток, 03 април 2014СДСМ