E - Информатор

Активности

Младите социјалдемократи од Велес организираа хуманитарна активност во соработка со Црвениот крст

Почитувани,

Младите социјалдемократи од Велес организираа хуманитарна активност во соработка со Црвениот крст.

Активноста се состоеше во собирање на облека, која ќе биде доделена на социјално ранливи семејства.

Социјалдемократската младина на Македонија продолжува во континуитет со организирање на хуманитарни активности, бидејќи нашите примарни вредности се хуманоста и солидарноста.

 

 

понеделник, 24 март 2014СДСМ