E - Информатор

Активности

Младите штипјани го одбележаа празникот свети четириесет маченици

Почитувани,

Младите штипски социјалдемократи на денешниот ден по повод древниот обичај „Чет’рсе“ односно празнување на свети четириесет маченици одржаа активност.

Се делеа балони и пуканки на случајни минувачи, кои се искачуваа на Исарот.

ЛК СДММ Штип ќе продолжи да ја негува традицијата и да ги чествува овие значајни денови за градот.

недела, 23 март 2014СДСМ