E - Информатор

Активности

ЛК СДММ Карпош организираше турнир во баскет

Почитувани,

Младите социјалдемократи од Карпош организираа турнир во баскет под слоганот “Тројка за победа”. На овој турнир учествуваа тимови од сите Локални клубови, при што ЛК СДММ Гази Баба го освои првото место.

Турнирот се состоеше и во натпревар во шутирање на тројки, на кој победи Игор Трајчевски, член на ИО на СДММ од Ѓорче Петров.сабота, 22 март 2014СДСМ