НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор


Новости

21.01.2016

Медиумите на уредникот Груевски молчат за милионите на нивните сметки

Никола Груевски не сака слободни медиуми. Медиумскиот мрак во Македонија фамилијата сака го користи за спас на сопствената кожа. Затоа медиумите на Никола Груевски молчат за милионите на нивните сметки Повеќе »

20.01.2016

Никола Груевски не може да се помири со фактот дека не е премиер

Денеска Никола Груевски директно призна дека студентите и младите немаат основни потреби Повеќе »

20.01.2016

Милиони на сметките на медиумските курири за одбрана на криминалот на фамилијата

Додека граѓаните едвај преживуваат со по 40 денари на ден, додека над 500 илјади граѓани живеат во сиромаштија, фабриката за лаги на Никола Груевски врти 3 милиони евра. Тоа се околу 10.000 просечни плати од околу 300 евра Повеќе »

18.01.2016

Одлуката на ИК на ВМРО-ДПМНЕ потврдува дека Груевски се плаши од фер и демократски избори

Одлуката на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ уште еднаш потврдува дека Никола Груевски се плаши и бега од слободни, фер и демократски избори. Повеќе »

18.01.2016

Дијагноза има, болеста на здравството е Никола Груевски

Според последните извештаи на Фондот за здравство, на крајот на јуни 2015 година, само долговите на јавните здравствени установи се над 51 милион евра! Повеќе »

18.01.2016

СДСМ на основачкото собрание на Партијата на Македонците во Србија

Претставниците на СДСМ, во име на претседателот Зоран Заев и на Социјалдемократскиот сојуз го поздравија основањето на партијата изразувајки надеж за натамошна меѓусебна соработка на политички план Повеќе »

18.01.2016

Три милиони евра врти фабриката за лаги на братучедите Груевски и Мијалков

„Курир“, „Република“, и “Радио слободна Македонија” повеќе од еден месец молчат за милионските приходи ама затоа секојдневно објавуваат нарачани текстови во одбрана на криминалот на фамилијата на власт Повеќе »

17.01.2016

Наместо да одговори за милионите „Курир“ штaнца нарачани текстови

Колкав е стравот на Никола Груевски од слободни, фер и демократски избори покажуваат нервозните текстови кои по негова нарачка ги објавува „Курир“ Повеќе »

17.01.2016

Демократијата ќе триумфира над криминалниот систем на вредности на фамилијата

Денеска и Државната изборна комисија потврди дека не е прочистен избирачкиот список и дека за тоа се потребни најмалку 3 до 4 месеци, како што посочува ДИК Повеќе »

17.01.2016

Фамилијата сака медиумски мрак за да ја спаси својата кожа, затоа молчи за милионите

Помина повеќе од еден месец откако СДСМ објави за приходите од 1.3 милиони евра на „Курир“, за приходите од 1.1 милион евра на „Република“, приходите од 617.000 илјади евра на “Радио слободна Македонија Повеќе »

Предходни      4  5  6  7  8  9  10  11  12  13    Следни

СДСМ