НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор


Новости

30.12.2015

До кога „Република“ ќе молчи за приходите од над 1.1 милион евра?

Провладината „Република“ со денови не одговара на кој начин се стекнала со приходи од над 1,1 милион евра Повеќе »

30.12.2015

Седумнаесет дена молк во “Курир” за начинот на финансирање

И Нова Година ќе дојде а “Курир” уште молчи за тоа кој и на каков начин го финансира Повеќе »

29.12.2015

Да се вратат професионалците во прилепската полиција!

Во неколку месеци власта на Груевски, постави 17 инспектори во прилепската полиција со несоодветно образование. Овој кадар со нивната некадарност и неспособност придонесе за нарушената безбедност на граѓаните во Прилеп и огромен број неразрешени кражби и разбојништва Повеќе »

29.12.2015

Единствена капитална инвестиција на Груевски и Ставрески е богатењето на фамилијата

ВМРО-ДПМНЕ е во толку голем хаос од соочување со одговорноста за целокупниот криминал што едни лаги на Зоран Ставрески се обидува да ги поркие со нови лаги во нивните нервозни соопштенија Повеќе »

29.12.2015

Кога лаже кумот Стварески?

Дали пред неколку дена излажа Ставрески, кога со свој потпис потврди дека до крајот на октомври капиталните инвестиции се реализирани едвај 55%? Повеќе »

29.12.2015

Зошто се формирани сектор за туризам и угостителство во Министертсвото за одбрана?

Никола Груевски и Зоран Јолевски не се способни да обезбедат основни услови, униформи и чизми за војниците на АРМ ама затоа непотребно создаваат нови сектори во Министерството за одбрана. Повеќе »

29.12.2015

Нарушена безбедноста на прилепчани

Долгогодишната злоупотреба на МВР од страна Никола Груевски и ВМРО-ДПМНЕ, резултираше со нарушена безбедност и сигурност на граѓаните на општина Прилеп! Повеќе »

29.12.2015

Граѓаните од пелагониско без задолжувања можеа да добијат топлинска енергија

После цели 10 години, СДСМ и граѓаните знаат дека Никола Груевски, пред заминување, ниту има намера ниту има можност да реализира проекти, најмалку за гасификација Повеќе »

29.12.2015

И провладиното “Радио слободна Македонија” молчи за високите приходи

Според податоците од Централниот регистар, „Радио слободна Макдонија“ во 2013 година само со еден вработен „Радио слободна Македонија“ остварила 242.000 евра приходи Повеќе »

29.12.2015

Со денови молк во провладината “Република” за милионските приходи

На кој начин провладината „Република“ се стекнала со приходи од над 1,1 милион евра? Со денови молк, нема одговори Повеќе »

Предходни      11  12  13  14  15  16  17  18  19  20    Следни

СДСМ