НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор


Новости

05.01.2016

Курир е фатен

Гласилото Курир 23 дена се мачи да измисли од каде му се приходи од 1.3 милиони евра, но не може, зашто тоа не се правда Повеќе »

04.01.2016

Граѓаните му го одземаат мандатот на Груевски

Сите кои му помогнале во неговите злоупотреби, вклучувајќи ја и државната установа МАРнет ќе се соочат со сопствената одговорност Повеќе »

04.01.2016

Не може да разбере Никола Груевски, готово е!

Груевски и во последните денови од неговиот мандат се обидува да злоупотребува институции за партиски цели Повеќе »

04.01.2016

Молк во "Радио слободна Македонија" како со еден вработен се стекнало со високи приходи

Заедно со 2014 година вкупниот приход на “Радио Слободна Македонија” изнесува над 617.000 илјади евра Повеќе »

04.01.2016

Како “Република” и медиумските курири се стекнуваат со милионски приходи?

Штама во “Република” за приходите од над 1.1 милион евра. Со недели од овој провладин неделник нема одговори за начинот на финансирање Повеќе »

04.01.2016

Зошто провладиниот "Курир" дваесет и два дена молчи за милионските приходи?

Поврзаноста на фирмата ЕМ МЕДИА ДОО Скопје, фирмата сопственик на “Курир”, со братучедот на Груевски, Сашо Мијалков, преку фирмата НВСП, открива сериозни сомнежи Повеќе »

03.01.2016

ПИОМ е пред банкрот, одговорност за грабежот на приватните пензиски фондови

Во моментов, половина од пензиите во Македонија се исплаќаат на товар на Буџетот затоа што фондот на ПИОМ е пред банкрот а за исплата на пензиите секоја недела Груевски и Ставрески постојано и постојано ги задолжуваат граѓаните со нови долгови Повеќе »

03.01.2016

Дали Груевски за „оперативен план“ го смета иселувањето на граѓаните?

Според Светска банка поради погрешните „дил-ориентед“ полиики на Никола Груевски 626.312 граѓани си заминале од Македонија, пред се млади, образовани луѓе Повеќе »

03.01.2016

Три владини медиуми, за три години оствариле приходи од 3 милиони евра!

“Курир”, “Република” и “Радио слободна Македонија” се три владини медиуми, коишто за три години, оствариле приходи од 3 милиони евра! Повеќе »

03.01.2016

Штама во “Република” за приходите од 1,1 милион евра

Според официјалните документи на Централен регистар за период од три години неделникот „Република“, во сопственост на фирмата ПРВА РЕПУБЛИКА ДООЕЛ, остварила приходи во висина од 1,1 милиони евра Повеќе »

Предходни      9  10  11  12  13  14  15  16  17  18    Следни

СДСМ