НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор


Новости

08.01.2016

Инвестиции во лаги во виртуелниот свет на Груевски

Груевски ги излажа граѓаните за 307 милиони евра странски директни инвестиции коишто никогаш не се реализираа Повеќе »

08.01.2016

Лаги од 617.000 евра на Радио Слободна Македонија?!

Ако не сакаат Курир и Република, може Радио Слободна Македонија сака да им каже на граѓаните како во време на незапаметена сиромаштија, фирма со еден вработен доаѓа до приход од 242.000 евра Повеќе »

08.01.2016

Лаги од 1.100.000 евра на Рeпублика?!

И Република не ја интересираат потребите на граѓаните, туку потребите на власта, зашто преку власта ги цицаат парите на граѓаните Повеќе »

08.01.2016

Лаги од 1.300.000 евра на Курир?!

Граѓаните и фирмите би сакале да знаат како се заработуваат 1.300.000 евра во време на незапаметена сиромаштија во Македонија Повеќе »

05.01.2016

Милионерот Груевски ќе ја покачел социјалната помош за 1 денар

Никола Груевски кој 10 години е главниот креатор на социјално загрозени семејства, пред заминување најавува социјална помош повисока за 1 денар! Повеќе »

05.01.2016

Потврдија, фамилијата на Миленко во време на Груевски добива пасишта

Министерството за земјоделство во обид да го одбрани Миленко Неделковски, само потврди дека фирмата на фамилијата Неделковски, НАТУРАЛ ФУД ДОО – Градско, во 2009 година добила на користење 186 хектари пасиште во селата Долно Чичево и Подлес Повеќе »

05.01.2016

ПИОМ кукавички повлекол придонеси со одложено плаќање и затезни камати?!

Дали ПИОМ пред време ги собрал парите од фирмите коишто имале договори за одложено плаќање на придонесите? Повеќе »

05.01.2016

Демант за МАРнет од нивниот Правилник!

МАРнет ќе објасни пред управната инспекција: како дозволи кражба на домен купен од СДСМ, уште колку физички и правни лица се оштетени на овој начин и за кого работат, за граѓаните или за власта на Никола Груевски. Повеќе »

05.01.2016

Фатено е и Радио Слободна Македонија

Радио Слободна Македонија за една година, со само еден вработен остварило приходи од 242 илјади евра Повеќе »

05.01.2016

И Република е фатена

Само две гласила под контрола на власта на Груевски, оствариле неверојатни 2.4 милиони евра Повеќе »

Предходни      8  9  10  11  12  13  14  15  16  17    Следни

СДСМ