НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор


Новости

11.01.2016

Граѓаните тонат во сиромаштија, а Курир добива милиони евра од Груевски и Мијалков

29 дена Курир крие од каде му се милионските приходи од 1.3 милиони евра Повеќе »

10.01.2016

Илјадници евра од Груевски и Мијалков за Радио Слободна Македонија, за граѓаните сиромаштија

Еден од сопствениците на Радио Слободна Македонија е фирмата НВСП, којашто е фирма основач на агенцијата за обезбедување СГС, зад којашто пак директно стои Сашо Мијалков, братучедот на премиерот во заминување, Никола Груевски Повеќе »

10.01.2016

И за ,,Република“ милиони евра од власта, а за граѓаните сиромаштија

За Република и Курир најважни се лагите коишто ги пласираат за да ги задоволат апетитие на Груевски. Затоа и остваруваат милионски приходи. Затоа и не ги почитуваат професионалните стандарди за транспарентно медиумско известување Повеќе »

10.01.2016

Милиони евра од Груевски и Мијалков за Курир, за граѓаните сиромаштија

Главните уредници во медиумите под нивна контрола, Груевски и Мијалков им украдоа 10 години живот на граѓаните на Р.Македонија, креирајќи една извртена реалност,преку Курир и пропагнадата. Граѓаните тонат во сиромаштија, а тие се возат во мерцедеси од 600 000 евра Повеќе »

09.01.2016

Погрешните политики на Груевски затворија многу фабрики во Битола

Граѓаните на Битола знаат дека токму поради поради промашените политики на Никола Груевски во Битола се затвораат фабрики а луѓето остануваат без работа Повеќе »

09.01.2016

И зад Радио Слободна Македонија стои Мијалков

Дали заради тоа што и зад Радио Слободна Македонија стои Мијалков, радиото не кажува од каде му се ијалдниците евра приход? Повеќе »

09.01.2016

Додека „Курир“ и „Република“ вртат милиони граѓаните тонат во сиромаштија

Курир има приходи од 1,3 милиони а Република остварила приходи од 1,1 милиони евра! Само две гласила под контрола на Груевски, оствариле приход од неверојатни 2,4 милиони евра Повеќе »

09.01.2016

Зад Курир стои Мијалков, затоа ги крие милионските приходи

Во услови кога Груевски со своите арач политики затвори над 10 000 фирми, владините курири работат турбо со милионски приходи Повеќе »

08.01.2016

Партијата на Груевски позади земјоделецот од МАРнет и МАРнет

Тоа што ВМРО-ДПМНЕ излезе да ги брани земјоделецот од МАРнет и јавната установа МАРнет е потврда на сомнежите дека власта на Груевски стои зад направените злоупотреби Повеќе »

08.01.2016

Крај за инвестициите на фамилијата во лаги и криминал!

Поради виртуелните инвестиции на Груевски Македонија е последна земја во регионот и Европа по странски инвестиции Повеќе »

Предходни      7  8  9  10  11  12  13  14  15  16    Следни

СДСМ