НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор


Новости

17.01.2016

Груевски и фамилијата се плашат од демократски избори и слободно изразената волја на граѓаните

Затоа Никола Груевски и ВМРО-ДПМНЕ не ги исполнија клучните обврски од Договорот од Пржино, не е прочистен Избирачкиот список, не е спроведена регулација на медиумите, a не функционира ниту Анкетната комисија за незаконското прислушување Повеќе »

16.01.2016

Богов, кажи зошто најголемите светски банки не сакаат да ја финансираат владата во заминување?

Гувернерот Димитар Богов којшто се јавува во улога на портпарол на Груески и Ставрески продолжува да одработува за криминалната фамилија на власт наместо да се грижи за интересот на државата и на граѓаните Повеќе »

16.01.2016

Празна ливада наместо индустриска зона во Делчево

Индустриската зона близу месноста Милково брдо во Делчево е уште една лажна, виртуелна инвестиција на Никола Груевски Повеќе »

15.01.2016

Пак хаварија во РЕК, пак ќе плаќаат граѓаните?

Новите испади во РЕК покажуваат дека и годинава граѓаните тројно ќе плаќаат. Освен што платија милиони евра за наводната мореднизација на РЕК, освен што плаќаат за дефектите што не престануваат, и понатаму ќе плаќаат скапа увезена струја Повеќе »

15.01.2016

Три милиони евра за фабриката за лаги на Никола Груевски!

И Никола Груевски ја најави својата оставка ама „Курир“, „Република“, и “Радио слободна Македонија” се уште молчат за високите, милионски приходи Повеќе »

14.01.2016

Нема одговори од ВМРО-ДПМНЕ од каде им се милионите, но има видлива паника

Како додека граѓаните мака мачат со неплатените сметки, со извршителските блокади и не можат да обезбедат кров над глава ВМРО-ДПМНЕ се расфрла со милиони? Повеќе »

14.01.2016

Македонски шуми удоволува на Груевски, плаќаат граѓаните

Македонски шуми ги исполнува егзотичните желби на Груевски за палми, а ги остава граѓаните без огревно дрво Повеќе »

14.01.2016

Дали граѓаните ги плаќаат лоби услугите на ВМРО-ДПМНЕ тешки 620 илјади долари?

Додека фунцкионерите на ВМРО-ДПМНЕ се богатат на криминален начин, македонските граѓани се посиромашни а високо образованите млади луѓе ја напуштаат Македонија Повеќе »

14.01.2016

ТИРЗ Берово - уште една лажна инвестиција на Никола Груевски

ТИРЗ Берово е уште една во низата лажни инвестиции на манипулаторот во заминување Никола Груевски. Повеќе »

13.01.2016

ВМРО-ДПМНЕ призна задолжување на граѓаните за нови 15.5 милиони евра

ВМРО-ДПМНЕ треба да им објасни на граѓаните дека со ваквото темпо на задолжување веќе во месец мај ќе биде реализиран целиот дефицит којшто е планиран за 2016 година Повеќе »

Предходни      5  6  7  8  9  10  11  12  13  14    Следни

СДСМ