НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор


Новости

22.01.2016

Тендер здравство за фамилијата наместо јавното здравство за граѓаните

Пустош направија Никола Тодоров и власта на ВМРО-ДПМНЕ поради што не само што нема квалитетно здравство, туку нема ни здравството. Повеќе »

22.01.2016

Наследникот на Никола, Емил на пердуви, граѓаните на вода

И Емил Димитриев, како неговиот претходник Никола Груевски бил вљубеник во луксузот.
Луксузите на фамилијата продолжуваат, додека бедата на граѓаните се продлабочува.
Димитриев ќе уживал во стилот на Луј XV.
Повеќе »

22.01.2016

Тодоров ги користи здравтсвените работници за да правда бизниси

Никола Тодоров е соочен со кримнинална позадина на тендерите во здравството. Повеќе »

22.01.2016

Граѓаните и понатаму се гушат во загаден воздух

Никола Груевски и ВМРО-ДПМНЕ цели 10 години не преземаа ништо за да се реши проблемот со енормно загадениот воздух. Сега продолжуваат да го игнорираат овој проблем со што директно го загрозуваат здравјето и животот на граѓаните Повеќе »

22.01.2016

Институциите молчат за милионските приходи на медиумските курири

Помина повеќе од еден месец откако СДСМ обелодени за приходитеод 1.3 милиони евра на „Курир“, за приходите од 1.1 милион евра на „Република“, приходите од 617.000 илјади евра на “Радио слободна Македонија” Повеќе »

21.01.2016

Граѓаните знаат, завршува времето на Никола Груевски

Затоа Груевски е хистеричен и бега од слободни, фер и демократски избори Повеќе »

21.01.2016

Младите не му веруваат на Груевски, тоа што го најавува е понижувачко

Ветувања за вакви „проекти“ за младите струмичани не може да даде ни еден претседател на месна заедница Повеќе »

21.01.2016

Пропагандата почна самата да се разоткрива

Од државната агенција МИА се должни да им кажат на граѓаните под чиј налог требало да ја сокријат веста дека според Стразбур не се задоволени условите за правично судење на лустрираниот претседател на Уставниот суд Ивановски Повеќе »

21.01.2016

После сите лаги студентите и младите не му веруваат на Груевски

Откако ги избрка младите од Македонија, Никола Груевски се расфрла со ветувања за перални и сушални во студетските домови коишто се во катастрофално лоша состојба Повеќе »

21.01.2016

Нови задолжувања на граѓаните, Ставрески сака парите да ги користи во предизборни цели

Во текот на вчерашниот ден, избегнувајќи ја контролата од СДСМ, Зоран Ставрески на најбезобразен начин ги задолжи граѓаните на Македонија со нови 13 милиони евра Повеќе »

Предходни      3  4  5  6  7  8  9  10  11  12    Следни

СДСМ