НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор


Новости

23.01.2016

Токму поради медиумите како Сител се потребни сериозни медиумски реформи

За нив сеуште премиер е Никола Груевски, нема извештаи на ОБСЕ/ОДИХР, нема Извештај на комисијата на Прибе, нема Договор од Пржино Повеќе »

23.01.2016

Груевски е зависен од медиумите под контрола, затоа се грапчи за нив

За Груевски мисловна именка е да се биде независен. Бидејки и самиот Груевски знае дека не би постоел да не постоеја медиумите под негова контрола Повеќе »

23.01.2016

Загадувањето труе, власта си купува пердуви

Наместо да го решат проблемот со загадувањето, Груевски и фамилијата изминатите години ги решаваа своите бизнис интересите Повеќе »

23.01.2016

Не разбира Никола дека веќе е Никој

На кого Никола Груевски му зборува за кредитоспособност и потребни плати од 50 до 80 илјади денари за кредит за куќа и од која позиција? Повеќе »

23.01.2016

Апсурдна посета на Груевски на Штип, граѓаните се на раб на егзистенција

Години наназад граѓаните од Штип и истокот очекуваа реализација на долго најавуваните проекти кои беа само дел од неколку предизборни програми на ВМРО ДПМНЕ и Никола Груевски Повеќе »

23.01.2016

ВМРО-ДПМНЕ врши притисок врз вработените жени во Кавадарци

Очигледно Никола Груевски жените од Кавадарци ги смета само за бројка којашто треба да го прикрива неговиот страв од соочување со граѓаните на слободни, фер и демократски избори и соочување со одговорноста за криминалот и корупцијата Повеќе »

23.01.2016

Нема реагенси за крвна слика, а власта ќе седи на мебел во кралско вино

Власта на ВМРО-ДПМНЕ и Емил Димитриев според последните најави ќе седат во Владата на мебел во рококо стил од времето на Луј XV, со перници со специјална мемори пена и пердуви, со маси во боја на кралско вино, на рачно изработени теписи платени со пари од граѓаните Повеќе »

23.01.2016

А зошто и институциите молчат за милионите на медиумите поврзани со Мијалков

Помина 41 ден откако СДСМ обелодени за приходите од 1.3 милиони евра на Курир, за приходите од 1.1 милион евра на Република, приходите од 617.000 илјади евра на Радио Слободна Македонија Повеќе »

22.01.2016

ВМРО-ДМПНЕ ги остави учениците од Велес без греење

Катастрoфалната политика на ВМРО-ДМПНЕ во образованието ги остави учениците од Велес без греење на првиот училишен ден од второто полугодие Повеќе »

22.01.2016

Владимир „дил ориентед“ Пешевски е извршителот на коруптивните зделки на Груевски

Груевски и „дилориентед“ друштвото единствено нешто што реализираа успешно, се договорените проценти и провизии што легнаа во нивниот џеб Повеќе »

Предходни      2  3  4  5  6  7  8  9  10  11    Следни

СДСМ