НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор


Новости

30.01.2016

ВМРО-ДПМНЕ воопшто не се грижи што граѓаните дишат загаден воздух

Со игнорантскиот однос спрема загадувањето на воздухот, ВМРО-ДПМНЕ не само што покажува негрижа за здравјето на граѓаните туку покажува и неспособност да го реши овој проблем Повеќе »

30.01.2016

Што значи молкот на институциите за милионите на медиумските курири?

Институциите 48 дена не даваат одговори за начинот на финансирање на куририте на Никола Груевски коишто вртат милионски суми на нивното салдо Повеќе »

29.01.2016

Објавен е историски највисок јавен долг од над 4 милијарди евра!

Поради расипничките политики на Никола Груевски и фамилијата во изминатите години пробиена е границата од над 4 милијарди евра јавен долг и сега изнесува 4 милијарди и 224 милиони евра! Повеќе »

29.01.2016

Потсетување за Цветков, оној што го прекршил законот мора да одговара

Од известувањето кое го добивме од Јавното обвинителство се потврдува судир на интереси, што значи дека Србиновски намерно предизвикал штета на земјиштето кое било доделено на неговата сопруга поради што кривичната пријава е доставена заедно со сите прилози Повеќе »

29.01.2016

Институциите 47 дена молчат за милионите на медиумските курири

Државните институциите продолжуваат да ги кријат и да молчат за милионските приходи на сметките на медиумските курири на Никола Груевски Повеќе »

29.01.2016

Граѓаните дишат загаден воздих, a ВМРО-ДПМНЕ продолжува да го игнорира овој проблем

Со игнорантскиот однос спрема загадувањето на воздухот, ВМРО-ДПМНЕ придонесува да има штетни последици по здравјето на граѓаните. Повеќе »

28.01.2016

На земјоделците им е доста од лагите на Груевски

Видовме како се грижи власта на Груевски за земјоделците од криминалите и злоупотребите во министерството за земјоделство поврзани со субвенциите и државната земјоделска земја Повеќе »

28.01.2016

СДММ: Младите за Македонија без Груевски и ВМРО-ДПМНЕ

Додека Никола Груевски се расфрла со ветувања и од немај-каде ветува брда и долини, испраќаме слика од ручекот студентите во студентскиот дом Стив Наумов Повеќе »

28.01.2016

Граѓаните се трујат со загаден воздух, а ВМРО-ДПМНЕ продолжува да го игнорира овој проблем

Граѓаните на Македонија со месеци дишат загаден воздух, а ВМРО ДПМНЕ нема никаква намера да преземе нешто за овој сериозен проблем. Повеќе »

28.01.2016

До кога ќе молчат институциите за милионите на медиумите на Груевски?

Поминаа 46 дена откако СДСМ обелодени за приходите од 1.3 милиони евра на Курир, за приходите од 1.1 милион евра на Република и приходите од 617.000 илјади евра на Радио Слободна Македонија Повеќе »

Предходни    1  2  3  4  5  6  7  8  9  10    Следни

СДСМ