НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор


Новости

04.02.2016

За изнесените лаги Шекеринска ќе покрене тужба против ВМРО-ДПМНЕ

Да имаше една незаконска или нечесна работа направено Радмила Шекеринска, да имаше еден незаконски потпис ставено , досега сто пати ќе ја притвараа и ќе ја судеа. Бидејќи нема, продолжуваат безобразно да лажат и плукаат Повеќе »

04.02.2016

Еве зошто Никола Груевски не прифаќа европски закон за медиумите

Имено, за период од десет дена, 21.01 до 31.01.2016 година, емитувани се позитивни прилози за ВМРО-ДПМНЕ во вестите на Канал 5 во времетраење од 7.748 секунди, на Сител 11.917 секунди, Алфа 3.976 и МРТ 5.203 секунди Повеќе »

03.02.2016

Пропагандата платена со народни пари на дело-Груевски повторно излажа за Илинден

Самиот факт што во 21 век, нема канализација ниту здравствен дом, во Илинден, населено место близу Скопје, јасно покажува дека за Никола Груевски во изминатите 10 години најважни биле провизиите и бизнисте а не интересот на граѓаните Повеќе »

03.02.2016

Груевски не одговори за милионските трансфери на провладините медиуми

Со бегањето од овие одговори Никола Груевски го потврди она што јавноста многу добро го знае. Медиумскиот мрак, пропагандата и медиусмките хајки се платени со пари на граѓаните Повеќе »

03.02.2016

2000 граѓани во Струмица добиле решенија за присилна наплата на радиодифузна такса за МРТ

Најголем дел од решенијата се неосновани затоа што таксата била платена, а тие сега ќе мора да се малтретираат и да го докажуваат тоа пред шалтерите на Управата за јавни приходи. За жал, ова не е прв пат. Минатата година повеќе илјади граѓани се соочија со овој проблем Повеќе »

03.02.2016

Колку ги чинат граѓаните секојдневните екскурзии на Емил Димитриев?

Колку пари месечно за бензин и останати трошоци чинат екскурзиите на политичката марионетата на Никола Груевски? Повеќе »

03.02.2016

Медиумските курири молчат, затоа што медиумски мрак е платен со народни пари

13 милиони евра, пари на граѓаните, Никола Груевски во само три годни ставил на сметките на телевизиите под негова контрола, Сител, Канал 5 и Алфа Повеќе »

02.02.2016

Јасно е зошто медиумските курири молчеа, медиумскиот мрак е платен со народни пари

Само во Сител, Канал 5 и Алфа, во последните три години завршиле 13 милиони милиони евра, пари на граѓаните! Затоа Груевски и ВМРО-ДПМНЕ не се симнуваат екраните на телевизиите Сител, Канал 5 и Алфа Повеќе »

01.02.2016

ВМРО-ДПМНЕ е во очај затоа што не може да го крие криминалот

Хаосот во Министерството за труд и социјална политика го направиле Груевски и Спасов со тендер политиките што ги спроведувале во МТСП во интерес на криминално-коруптивните бизниси на фамилијата Повеќе »

Предходни    1  2  3  4  5  6  7  8  9  10    Следни

СДСМ