НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор


Активности

Визијата за Македонија

Прес конференции, обраќања од дебатите и други материјали објавени во рамките на проектот Визијата за Македонија

 

Заев: Ја отвораме Визијата за Македонија

Тевдовски: Создаваме одговорна власт и контрола над власта

Дебата: Создаваме одговорна власт #ВизијатаЗаМакедонија

Глад за дебата: Воведуваме контрола над власта и имаме Визија за Македонија

Заев: Промените ги градиме на здрави темели со граѓаните

Тевдовски: Воведуваме правични даноци и извлекуваме од сиромаштија

Царовска: Граѓани, со социјална помош, со попреченост, самохрани родители, воведуваме систем што подава рака!

Дебата: Праведни даноци, наместо заштита на богатите 

Дебата: Парите ги насочуваме кон граѓаните, создаваме стабилни семејства, погледнете како

Наумов: За 400 отсто ги зголемуваме парите за поттик на вработувања

Тевдовски: Почнуваме со 20 милиони евра државна помош за малите и средните претпријатија

Дебата: Поддржуваме домашни претпријатија, инвестираме дома

Застануваме зад работниците и отвораме иднина за младите дома

Го креваме четвртиот столб, Европска иднина и квалитетен живот

Нова енергија во евро-атлантските интеграции на Македонија

Дебата: Нова енергија во евро-атлантските интеграции на Македонија

Дебата: Создаваме здрава средина за здрав живот

Дебата: Правиме коренити промени во образованието

Тевдовски: Градиме едно општество

Дебата: Ја градиме Македонија едно општество за сите

понеделник, 05 октомври 2015
СДСМ