НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор


Активности

Работиме заедно

Не си задоволен од состојбите во државата? Загрижен си за патот по кој се движи Македонија? Сакаш промени? Активирај се! Со Твоето активирање добиваш можност директно да одлучуваш за твојата иднина и иднината на нашата Македонија. #РаботимеЗаедно е шанса за сите

четврток, 20 ноември 2014
СДСМ