НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор


Активности

04.02.2016

Претседателот Заев се сретна со амбасадорот на Црна Гора, Предраг Митровиќ

Во Македонија политичката ситуација ќе заврши на предвремени парламентарни избори коишто ќе бидат фер и демократски. На такви избори ќе се случат промените Повеќе »

04.02.2016

Наумов во овчеполието: И земјата и парите ќе ви ги вратат

Случајот со Субрата Рој е само еден пример на виртуелна инвестиција којашто не само што не им помогна на граѓаните на Македонија туку им нанесе штети. Власта на Груевски дава милиони евра народни пари како државна помош на компании што ќе дојдат во Македонија, ќе ги земат парите и ќе си заминат Повеќе »

04.02.2016

Манчевски: Се бориме за иднина на младите тука, за нов пат на Македонија

Младите ќе бидат во фокусот на Владата на СДСМ. Еднакви шанси за сите, вработување според образованието и квалификациите а не партиската книшка . Се обврзуваме на целосна департизација за образование, млади луѓе да имаат еднакви шанси Повеќе »

04.02.2016

Заев: Оддаваме почит на великанот Гоце Делчев, борбата за слобода продолжува

Тоа неговото дело не смее да биде заборавено од сите генерации кои доаѓаат после нас, заради тоа што ја испраќа пораката кои сме, какви сме, зошто сме поразлилни од сите други народи и народности кои живеат во целиот овој регион Повеќе »

04.02.2016

Шекеринска во Петровец: Заедно со граѓаните креираме политики!

Со вашата поддршка, заедно, ќе ја направиме Македонија подобро место за сите нас. Нашата цел е Македонија да дише и живее слободно Повеќе »

04.02.2016

Груевски е вистински газда на режимските медиуми

Медиумскиот мрак, пропагндаата, виртуелната реалност што не постои е платена со парите на граѓаните Повеќе »

03.02.2016

Претседателот Заев гостин во Нова дебата на Нова

Претседателот на СДСМ Зоран Заев гостин во емисијата „Нова Дебата“ на порталот НоваТВ Повеќе »

03.02.2016

Владата веднаш да ја поништи одлуката за продажба на Офицерски дом - Битола

Усната изјава со која Груевски се повлече од продажбата на Офицерскиот дом ништо не значи бидејки на овој човек не може да му се верува Повеќе »

03.02.2016

Не дозволуваме шверцерски да се протне одлуката за нов универзитет

СДСМ и опозицијата нема да дозволат создавање на нови факултети чија единствена цел е вдомување на партиски јуришници на ВМРО-ДПМНЕ Повеќе »

Предходни    1  2  3  4  5  6  7  8  9  10    Следни

СДСМ