НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор


Соопштенија за јавност

04.02.2016

За изнесените лаги Шекеринска ќе покрене тужба против ВМРО-ДПМНЕ

Да имаше една незаконска или нечесна работа направено Радмила Шекеринска, да имаше еден незаконски потпис ставено , досега сто пати ќе ја притвараа и ќе ја судеа. Бидејќи нема, продолжуваат безобразно да лажат и плукаат Повеќе »

04.02.2016

Претседателот Заев се сретна со амбасадорот на Црна Гора, Предраг Митровиќ

Во Македонија политичката ситуација ќе заврши на предвремени парламентарни избори коишто ќе бидат фер и демократски. На такви избори ќе се случат промените Повеќе »

04.02.2016

Наумов во овчеполието: И земјата и парите ќе ви ги вратат

Случајот со Субрата Рој е само еден пример на виртуелна инвестиција којашто не само што не им помогна на граѓаните на Македонија туку им нанесе штети. Власта на Груевски дава милиони евра народни пари како државна помош на компании што ќе дојдат во Македонија, ќе ги земат парите и ќе си заминат Повеќе »

04.02.2016

Манчевски: Се бориме за иднина на младите тука, за нов пат на Македонија

Младите ќе бидат во фокусот на Владата на СДСМ. Еднакви шанси за сите, вработување според образованието и квалификациите а не партиската книшка . Се обврзуваме на целосна департизација за образование, млади луѓе да имаат еднакви шанси Повеќе »

04.02.2016

Шекеринска во Петровец: Заедно со граѓаните креираме политики!

Со вашата поддршка, заедно, ќе ја направиме Македонија подобро место за сите нас. Нашата цел е Македонија да дише и живее слободно Повеќе »

04.02.2016

Еве зошто Никола Груевски не прифаќа европски закон за медиумите

Имено, за период од десет дена, 21.01 до 31.01.2016 година, емитувани се позитивни прилози за ВМРО-ДПМНЕ во вестите на Канал 5 во времетраење од 7.748 секунди, на Сител 11.917 секунди, Алфа 3.976 и МРТ 5.203 секунди Повеќе »

03.02.2016

Пропагандата платена со народни пари на дело-Груевски повторно излажа за Илинден

Самиот факт што во 21 век, нема канализација ниту здравствен дом, во Илинден, населено место близу Скопје, јасно покажува дека за Никола Груевски во изминатите 10 години најважни биле провизиите и бизнисте а не интересот на граѓаните Повеќе »

03.02.2016

Груевски не одговори за милионските трансфери на провладините медиуми

Со бегањето од овие одговори Никола Груевски го потврди она што јавноста многу добро го знае. Медиумскиот мрак, пропагандата и медиусмките хајки се платени со пари на граѓаните Повеќе »

03.02.2016

Ременски: Без фер избори не е можна нормализација и стабилизација на Македонија

Институциите одамна се претворени во партиски штабови. Без партиска книшка на ВМРО-ДПМНЕ не можете да ги остварите своите права. Партиски активисти наместо социјални инспектори, со списоци во рака, одат од врата на врата и уценуваат. Затоа ја вративме контролата кај граѓаните Повеќе »

Предходни    1  2  3  4  5  6  7  8  9  10    Следни

СДСМ