НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор

Годишен финансиски извештај

Регистар на донации за периодот 01.07.2015 - 31.12.2015

Регистарот на добиени донации на жиро сметката 300 000001023192 на Социјадемократскиот сојуз на Македонија за период од 01.07.2015 до 31.12.2015 година можете да го преземете тука.

Назад »

четврток, 14 јануари 2016СДСМ