НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор

Годишен финансиски извештај

Регистар на донации за периодот 01.07.2014 - 31.12.2014

Регистарот на добиени донации на жиро сметката на Социјадемократскиот сојуз на Македонија за период од 01.07.2014 - 31.12.2014 година можете да го преземете тука.

Назад »

четврток, 08 јануари 2015СДСМ