НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор

Годишен финансиски извештај

Регистар на донации за периодот 01.01.2014 - 30.06.2014

Регистарот на добиени донации на жиро сметката 300 000001023192 на Социјадемократскиот сојуз на Македонија за период од 01.01.2014 - 30.06.2014 година можете да го преземете тука.

Назад »

вторник, 29 јули 2014СДСМ