НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор

Собраниски активности

(Видео) Силјановска: Да одвоиме 5 милиони евра од Буџетот за основна егизстенција на стечајците

Затоа во ниво име, во името на нивната мака, во името на оние којшто повеќе не се меѓу живите ве повикувам и молам заедно да го подржиме овој закон и да им помогнеме на стечајците да излезат од својата агонија.Назад »

петок, 29 јануари 2016СДСМ