НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор

Собраниски активности

(Видео) Горгиева: Бараме да се реши егзистенцијата на 4000 стечајци

Со законот бараме сите работници кои останале без работа поради стечај или технолошки вишок да можат од Агенцијата за вработување да добијат надоместок во висна од 30% од просечно исплатената нето плата по работник во претходната година.
Назад »

петок, 29 јануари 2016СДСМ