НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор

Собраниски активности

(Видео) Китев: Предлагаме мирување на бруталните казни за администрацијата

основната цел на предлогот е да се создаде оценување коешто ќе биде прифатливо и од административните службеници, но од друга страна истото да добие согласност и од синдикатите, невладините организации, но и од власта и од опозицијата. Само со заеднички консенсзус може да се каже дека тоа оценување ќе има некоја смисла, рече пратеникот Бетиане Китев во однос на предлогот на закон за изменување на Законот за заштита од пушењето, на 85-тата седница на Собранието на Р.Македонија

 

 

 

Назад »

среда, 27 јануари 2016СДСМ