НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор

Собраниски активности

(Видео) Шилегов: Груевски остана без моќ и го одржа најпримитивниот говор

Груевски е човек кој што се заканува на сите кои што не размислуваат како него. Се што ве интересира од овој закон е дали може да влезете да изрекетирате некое кафуле или кафана. Сето она што треба да се направи со измената на овој закон е да на местата со коишто во веќе постојното законско решение е дозволено пушењето, да бие дорегулирано како материја,  рече Петре Шилегов во однос на  предлогот на закон за изменување на Законот за заштита од пушењето, на 85-тата седница на Собранието на Р.Македонија

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Назад »

вторник, 26 јануари 2016СДСМ