НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор

Собраниски активности

(Видео) Даскаловски: Да дадеме зелено светло да се дозволи пушењето на тераси и балкони

Јас на Комисија кажав дека има селективност во Законот за пушење. Некаде се казнува, некаде не. Колеги, јас како непушач во тие локали ќе седнам на местото определно за непушачи, рече пратеникот Марјан Даскаловски во однос на предлогот на закон за изменување на Законот за заштита од пушењето, на 85-тата седница на Собранието на Р.Македонија

 

 

 

 

Назад »

понеделник, 25 јануари 2016СДСМ