НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор

Собраниски активности

Сугарески: Постои неправда во примената на Законот за пушење

Законот за заштита од пушењето не важи за сите граѓани еднакво во Р.Македонија. Парламентот не прави ништо за да се смени таа работа. Јас тврдам дека во голем број на институции низ Р.Македонија се пушат цигари, рече пратеникот Горан Сугарески во однос на предлогот на закон за изменување на Законот за заштита од пушењето, на 85-тата седница на Собранието на Р.Македонија
Назад »

понеделник, 25 јануари 2016СДСМ