НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор

Собраниски активности

Тунтев: Пушењето да биде дозволено надвор од деловниот објект

Во законот за заштита од пушењето се бара овој дел што е дефиниран како простор надвор од деловниот објект кој содржи дополнителна опрема да биде избришан од областите каде што пушењето е забрането. Пушењето да е дозволено надвор од деловниот објект
Назад »

понеделник, 25 јануари 2016СДСМ