НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор

Собраниски активности

(Видео) Сугарески: Доаѓа крајот на криминалната, фамилијарна, недемократска власт

Оставката на Никола Груевски е уште една потврда дека во изминатите изборни циклуси се случуваа изборени грабежи и во Македонија немаше ниту фер, ниту слободни, ниту демократски избори. Однесувањето на Никола Груевски потврдува дека се плаши и бега од слободни, фер и демократски избори

 

 

 

 

 

Назад »

понеделник, 18 јануари 2016СДСМ