НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор

Собраниски активности

(Видео) Стојановски: Исклучените граѓани од парно греење да не плаќаат сметки

Се работи за предлог на закон поднесен од пратеничката група на СДСМ и останатите коалициони партнери со коишто се бара тие што не користат парно да не плаќаат, рече пратеникот Благоја Стојановски во однос на предлогот на закон за дополнување на Законот за енергетика

Назад »

понеделник, 28 декември 2015СДСМ