НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор

Собраниски активности

(Видео) Тунтев: Да се укинат сметките за исклучените граѓани од системот за парно греење

Пасивен потрошувач како категорија не постои никаде. Во правилникот за енергетика стои дека луѓето кои се исклучени не треба да плаќаат за тоа. На 9 ноември 2011 Груевски со регулаторна го договара ова плаќање кое потоа се донесе на штета на граѓаните, коишто се исклучени од системот за парно греење, рече пратеникот Томислав Тунтев во однос на предлогот на закон за дополнување на Законот за енергетикаНазад »

понеделник, 28 декември 2015СДСМ