НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор

Собраниски активности

(Видео) Сугарески: Бараме доверителот да може да го оствари своето право на жалба во стечајна постапка

Обраќање на пратеникот Горан Сугарески, во однос на барањето за давање на автентично толкување на член 73 став 2 од Законот за стечај, на 71-та седница на Собранието на РМ

 

 

 

 

Назад »

вторник, 10 ноември 2015СДСМ