НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор

Собраниски активности

(Видео) Шахпаска: Без возила, канцелариски материјал работи Советот за превенција на детското престапништво

Обраќање на пратеничката Јагода Шахпаска, во однос на  годишниот извештај за работата на Државниот совет за превенција на детското престапништво и за состојбите во областа на правата на детето и детското престапништво во 2014 година, на 71-та седница на Собранието на РМ

 

 

 

 

Назад »

вторник, 10 ноември 2015СДСМ