НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор

Собраниски активности

(Видео) Дескоска: Ги поддржуваме измените, тие се предуслов за фер, демократски и слободни избори

Обраќање на пратеничката Рената Дескоска во однос на предлогот на закон за изменување и дополнување на Изборниот законик, по скратена постапка, на 75-тата седница на Собранието на РМ

 

 

 

 

Назад »

понеделник, 09 ноември 2015СДСМ