НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор

Собраниски активности

(Видео) Николов: Наместо за патишта трошевте за споменици, тоа е вашата промашена политика

Обраќање на пратеникот Марјанчо Николов, во однос на предлогот на закон за гаранција на Република Македонија на обврските по Договорот за заем за финансирање на патната делница Штип - Радовиш, кој ќе се склучи меѓу Европската банка за обнова и развој и ЈП за државни патишта, по скратена постапка, на 71 седница на Собранието на РМ

 

 

 

 

Назад »

петок, 06 ноември 2015СДСМ