НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор

Собраниски активности

(Видео) Горгиева: Ние сме за патишта и инфраструктура но без кредити за нивна изградба

Обраќање на пратеничката Милева Горгиева, во однос на предлогот на закон за гаранција на Република Македонија на обврските по Договорот за заем за финансирање на патната делница Штип - Радовиш, кој ќе се склучи меѓу Европската банка за обнова и развој и ЈП за државни патишта, по скратена постапка, на 71 седница на Собранието на РМ

 

 

 

 

Назад »

петок, 06 ноември 2015СДСМ