НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор

Собраниски активности

(Видео) Куновска: Ако сакавте гасификација, зошто потрошивте 38 милиони евра на фасади?

Обраќање на пратеничката Софија Куновска, во однос на предлогот на закон за задолжувањето на Република Македонија кај Дојче банка и Ерсте банка по Договорот за заем за финансирање на Проектот „Гасификација на Република Македонија – фаза 1 - делница Штип – Неготино - Битола и делница Скопје – Тетово - Гостивар”, на 71-та седница на Собранието на РМ

 

 

 

Назад »

четврток, 05 ноември 2015СДСМ