НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор

Собраниски активности

(Видео) Орцев: Домаќинска Струмица изгради над 20км гасовод со сопствени средства, без евро задолжување

Обраќање на пратеникот Панче Орцев, во однос на предлогот на закон за задолжувањето на Република Македонија кај Дојче банка и Ерсте банка по Договорот за заем за финансирање на Проектот „Гасификација на Република Македонија – фаза 1 - делница Штип – Неготино - Битола и делница Скопје – Тетово - Гостивар”, на 71-та седница на Собранието на РМ

 

 

 

 

Назад »

четврток, 05 ноември 2015СДСМ