НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор

Собраниски активности

(Видео) Ковачевски: Двата блока на РЕК Битола повторно не работат, како ќе се издржи зимата?

Oбраќање на пратеникот Васко Ковачевски, во Парламентот, каде што алармираше за повторниот пад на два од трите блока во РЕК Битола. Ова што се случува и годинава на почетокот на грејната сезона со РЕК Битола е уште една потврда за ризиците од колапс на енергетскиот систем

 

 

 

Назад »

четврток, 05 ноември 2015СДСМ