НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор

Собраниски активности

(Видео) Николов: Заемот за гасификација со 5% камата е најнеповолниот кредит

Обраќање на пратеникот Марјанчо Николов, во однос на предлогот на закон за задолжувањето на Република Македонија кај Дојче банка и Ерсте банка по Договорот за заем за финансирање на Проектот „Гасификација на Република Македонија – фаза 1 - делница Штип – Неготино - Битола и делница Скопје – Тетово - Гостивар”, на 71-та седница на Собранието на РМ

 

 

 

 

Назад »

среда, 04 ноември 2015СДСМ