НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор

Собраниски активности

05.10.2015

Дескоска: По 24-ти април екстерно тестирање нема да има

Обраќање на пратеничката Рената Тренеска Дескоска во однос на Предлог-законот за изменување на Законот за основното образование, предложен од СДСМ, на 67-та седница на Собранието на РМ Повеќе »

05.10.2015

Куновска: Екстерното ги стави железните огради пред Владата

Обраќање на пратеничката Софија Куновска во однос на Предлог-законот за изменување на Законот за основното образование, предложен од СДСМ, на 67-та седница на Собранието на РМ Повеќе »

05.10.2015

Стојановски: Екстерното тестирање е целосно непотребно

Обраќање на пратеникот Благоја Стојановски во однос на Предлог-законот за изменување на Законот за основното образование, предложен од СДСМ, на 67-та седница на Собранието на РМ Повеќе »

01.10.2015

Кажете, колку фирми затворија и колку се блокирани заради високите казни?

Oбраќање на пратеникот Марјанчо Николов во однос на Предлог-закон за изменување и дополнување на Законот за трговските друштва, 67-ма седница на Собранието на РМ Повеќе »

01.10.2015

Лажно ги намалувате казните за да ги манипулирате граѓаните

Oбраќање на пратеникот Васко Ковачевски во однос на Предлог-закон за изменување и дополнување на Законот за трговските друштва, 67-ма седница на Собранието на РМ Повеќе »

01.10.2015

Неподносливо ги зголемивте казните, а сега глумите грижа за граѓаните

Дел од обраќањето на пратеникот Хари Локвенец во однос на Предлог-закон за изменување и дополнување на Законот за трговските друштва, 67-ма седница на Собранието на РМ Повеќе »

30.09.2015

(Видео) Вие неконтролирано ги трошите народните пари, ние ќе ги вратиме парите кон граѓаните

Обраќање на пратеникот Сашо Поцков во однос на Предлог - законот за изменување и дополнување на Законот за јавните набавки, на 67-та седница на Собранието на Република Македонија Повеќе »

30.09.2015

(Видео) Дали со овој закон сакате да изградите и фабрика за чоколади?

Обраќање на пратеникот Петре Шилегов во однос на Предлог - законот за изменување и дополнување на Законот за јавните набавки, на 67-та седница на Собранието на Република Македонија Повеќе »

23.09.2015

Богоев: Студентите живеат во лоши услови, а Груевски само ги лаже

Пратеничко прашање на пратеникот Стефан Богоев на 66-тата седница на Собранието на Република Македонија Повеќе »

23.09.2015

Локвенец: Груевски, дали ја стопиравте истрагата за Телеком поради 2 милиона евра за Мијалков?

Пратеничко прашање на пратеникот Хари Локвенец, на 66-тата Седница на Собранието на Република Македонија Повеќе »

Предходни      8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27    Следни

СДСМ