НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор

Собраниски активности

13.10.2015

(Видео) Николов: Ново чоколадо од Ставрески за владините функционери

Обраќање на пратеникот Марјанчо Николов во однос на Предлог- Буџет на Република Македонија за 2016 година, на 63та седница на Комисијата за финансирање и буџет Повеќе »

09.10.2015

(Видео) Поцков: Со Законот за минимална плата парите од Буџетот ќе одат кај граѓаните

Обраќање на пратеникот Сашо Поцков во однос на Предлог-законот за изменување на Законот за минимална плата, предложен од СДСМ, на 67-та седница на Собранието на РМ Повеќе »

09.10.2015

(Видео) Стојчевска: Минимална плата од 11.000 за сите оддели и веднаш

Обраќање на пратеничката Мира Стојчевска во однос на Предлог-законот за изменување на Законот за минимална плата, предложен од СДСМ, на 67-та седница на Собранието на РМ Повеќе »

08.10.2015

(Видео) Шахпаска: Извадете ги розевите очила и видете го пустошот во источна Македонија

Обраќање на пратеничката Јагода Шахпаска во однос на Предлог-законот за изменување на Законот за минимална плата, предложен од СДСМ, на 67-та седница на Собранието на РМ Повеќе »

08.10.2015

(Видео) Даскаловски: Со 8.050 денари минимална плата сме на дното во Европа

Обраќање на пратеникот Марјан Даскаловски во однос на Предлог-законот за изменување на Законот за минимална плата, предложен од СДСМ, на 67-та седница на Собранието на РМ Повеќе »

08.10.2015

(Видео) Орцев: Бараме минимална плата од 11.000 денари

Обраќање на пратеникот Панче Орцев во однос на Предлог-законот за изменување на Законот за минимална плата, предложен од СДСМ, на 67-та седница на Собранието на РМ Повеќе »

07.10.2015

(Видео) Китев: Образованието не е играчка, екстерното мора да се повлече

Обраќање на пратеникот Бетиане Китев во однос на Предлог-законот за изменување на Законот за средното образование, предложен од СДСМ, на 67-та седница на Собранието на РМ Повеќе »

07.10.2015

(Видео) Дескоска: Наставниците и учениците поминаа низ 9-те круга на пеколот

Обраќање на пратеничката Рената Тренеска Дескоска во однос на Предлог-законот за изменување на Законот за средното образование, предложен од СДСМ, на 67-та седница на Собранието на РМ Повеќе »

06.10.2015

(Видео) Сугарески: Екстерното се користи на штета на наставниците кои не се ВМРО-ДПМНЕ

Обраќање на пратеникот Горан Сугарески во однос на Предлог-законот за изменување на Законот за основното образование, предложен од СДСМ, на 67-та седница на Собранието на Република Македонија Повеќе »

06.10.2015

(Видео) Николиќ: Екстерното стана инструмент за казнување на учениците и наставниците

Обраќање на пратеникот Љубиша Николиќ во однос на Предлог-законот за изменување на Законот за основното образование, предложен од СДСМ, на 67-та седница на Собранието на Република Македонија Повеќе »

Предходни      7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26    Следни

СДСМ