НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор

Собраниски активности

20.10.2015

(Видео) Куновска: ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ гласаа против фекална канализација во Матка

Обраќање на пратеничката Софија Куновска во однос на Предлог- Буџет на Република Македонија за 2016 година, на 63та седница на Комисијата за финансирање и буџет Повеќе »

19.10.2015

(Видео) Шахпаска: Бараме изградба на нова трафостаница во Пехчево

Обраќање на пратеничката Јагода Шахпаска во однос на Предлог- Буџет на Република Македонија за 2016 година, на 63та седница на Комисијата за финансирање и буџет Повеќе »

19.10.2015

(Видео) Стојчевска: Рестартирајте ја топланата за топли домови во Македонска Каменица

Обраќање на пратеничката Мира Стојчевска во однос на Предлог- Буџет на Република Македонија за 2016 година, на 63та седница на Комисијата за финансирање и буџет Повеќе »

16.10.2015

(Видео) Силјаноска: Битола е заборавена во Буџетот

Обраќање на пратеничката Јулијана Силјаноска во однос на Предлог- Буџет на Република Македонија за 2016 година, на 63та седница на Комисијата за финансирање и буџет Повеќе »

16.10.2015

(Видео) Шахпаска: Здравството се гуши во долгови

Обраќање на пратеничката Јагода Шахпаска во однос на Предлог- Буџет на Република Македонија за 2016 година, на 63та седница на Комисијата за финансирање и буџет Повеќе »

16.10.2015

(Видео) Поцков: Власта бега од ММФ како од ѓавол

Обраќање на пратеникот Сашо Поцков во однос на Предлог- Буџет на Република Македонија за 2016 година, на 63та седница на Комисијата за финансирање и буџет Повеќе »

15.10.2015

(Видео) Тунтев: 11 причини зошто Буџетот е нерационален

Обраќање на пратеникот Томислав Тунтев во однос на Предлог- Буџет на Република Македонија за 2016 година, на 63та седница на Комисијата за финансирање и буџет Повеќе »

14.10.2015

(Видео) Пауновски: Зошто Македонија нема инвестирано во ниту еден стратешки објект?

Обраќање на пратеникот Стојко Пауновски во однос на Предлог- Буџет на Република Македонија за 2016 година, на 63та седница на Комисијата за финансирање и буџет Повеќе »

14.10.2015

(Видео) Стојановски: Ставрески без ребаланс на Буџетот, потрошил повеќе од предвиденото

Обраќање на пратеникот Благоја Стојановски во однос на Предлог- Буџет на Република Македонија за 2016 година, на 63та седница на Комисијата за финансирање и буџет Повеќе »

13.10.2015

(Видео) Андонов: Наши деца, внуци и правнуци задолжувате

Обраќање на пратеникот Миле Андонов во однос на Предлог- Буџет на Република Македонија за 2016 година, на 63та седница на Комисијата за финансирање и буџет Повеќе »

Предходни      6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25    Следни

СДСМ