НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор

Собраниски активности

27.10.2015

(Видео) Георгијев: Потребни се 10 нови автобуси во Штип

Обраќање на пратеникот Ален Георгијев во однос на Предлог- Буџет на Република Македонија за 2016 година, на 63та седница на Комисијата за финансирање и буџет Повеќе »

27.10.2015

(Видео) Шахпаска: Бараме 8 милиони евра за меѓународен пат Македонија - Бугарија

Обраќање на пратеничката Јагода Шахпаска во однос на Предлог- Буџет на Република Македонија за 2016 година, на 63та седница на Комисијата за финансирање и буџет Повеќе »

27.10.2015

(Видео) Силјановска: Во последните 10 години Битола ја оставивте сама на себе

Обраќање на пратеничката Јулијана Силјановска во однос на Предлог- Буџет на Република Македонија за 2016 година, на 63та седница на Комисијата за финансирање и буџет Повеќе »

26.10.2015

(Видео) Пауновски: Срамота е 4 години да бараме 50.000 евра за чистење на Радика

Обраќање на пратеникот Стојко Пауновски во однос на Предлог- Буџет на Република Македонија за 2016 година, на 63та седница на Комисијата за финансирање и буџет Повеќе »

22.10.2015

(Видео) Поцков: Еве решение за проблемот со водата во Гевгелија

Обраќање на пратеникот Сашо Поцков во однос на Предлог- Буџет на Република Македонија за 2016 година, на 63та седница на Комисијата за финансирање и буџет Повеќе »

22.10.2015

(Видео) Шилегов: За Бутел бараме колекторски систем и регулација на река Серава

Обраќање на пратеникот Петре Шилегов во однос на Предлог- Буџет на Република Македонија за 2016 година, на 63та седница на Комисијата за финансирање и буџет Повеќе »

21.10.2015

(Видео) Митревски: Бараме 20 милиони денари за колекторскиот систем Радожда

Обраќање на пратеникот Јован Митревски во однос на Предлог- Буџет на Република Македонија за 2016 година, на 63та седница на Комисијата за финансирање и буџет Повеќе »

21.10.2015

(Видео) Ковачевски: Бараме пари од Буџетот за почист воздух во Битола, Могила, Новаци

Обраќање на пратеникот Васко Ковачевски во однос на Предлог- Буџет на Република Македонија за 2016 година, на 63та седница на Комисијата за финансирање и буџет Повеќе »

20.10.2015

(Видео) Богоев: Зошто ВМРО-ДПМНЕ нема поднесено завршна сметка за 2014 година?

Обраќање на пратеникот Стефан Богоев во однос на Предлог- Буџет на Република Македонија за 2016 година, на 63та седница на Комисијата за финансирање и буџет Повеќе »

20.10.2015

(Видео) Силјаноска: Потребна е комплетна инфраструктура за Опаленик, Крушево

Обраќање на пратеничката Јулијана Силјаноска во однос на Предлог- Буџет на Република Македонија за 2016 година, на 63та седница на Комисијата за финансирање и буџет Повеќе »

Предходни      5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24    Следни

СДСМ