НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор

Собраниски активности

02.11.2015

(Видео) Стојановски: Срамно е Петров да биде реизбран за претседател на регулаторна

Обраќање на пратеникот Благоја Стојановски, во однос на предлог за именување претседател и член на Регулаторната комисија за енергетика на Република Македонија, на 71-та седница на Собранието на РМ Повеќе »

30.10.2015

(Видео) Николов: „Македонија се иселува“ - најуспешен проект на власта

Обраќање на пратеникот Марјанчо Николов во однос на барањето за информација за проблемот со се поголемото иселување, особено на младите од Република Македонија, на 67-та седница на Собранието на РМ Повеќе »

30.10.2015

(Видео) Дескоска: Младите бегаат од земја во која некој си замислил дека е Господ

Обраќање на пратеничката Рената Дескоска во однос на барањето за информација за проблемот со се поголемото иселување, особено на младите од Република Македонија, на 67-та седница на Собранието на РМ Повеќе »

30.10.2015

(Видео) Тунтев: Младите бегаат од погубните политики на ВМРО-ДПМНЕ

Обраќање на пратеникот Томислав Тунтев во однос на барањето за информација за проблемот со се поголемото иселување, особено на младите од Република Македонија, на 67-та седница на Собранието на РМ Повеќе »

29.10.2015

(Видео) Пауновски: Дали со 11 милиони евра, пари на граѓаните, го купивте партискиот имот?

Пратеничко прашање на пратеникот Стојко Пауновски, на 72-та седница на Собранието на Република Македонија Повеќе »

29.10.2015

(Видео) Сугарески: Груевски кажи дали Мијалков непроверен ги поминува македонските граници?

Пратеничко прашање на пратеникот Горан Сугарески, на 72-та седница на Собранието на Република Македонија Повеќе »

29.10.2015

(Видео) Дескоска: Груевски, колку животи треба да згаснат за да понесете одговорност?

Пратеничко прашање на пратеничката Рената Дескоска, на 72-та седница на Собранието на Република Македонија Повеќе »

28.10.2015

(Видео) Куновска: Само во Македонија може бројот на население да паѓа, а избирачкиот список да расте

Обраќање на пратеничката Софија Куновска во однос на барањето за информација за проблемот со се поголемото иселување, особено на младите од Република Македонија. Повеќе »

28.10.2015

(Видео) Богоев: Со 52% Македонија е светски рекордер по младинска невработеност

Обраќање на пратеникот Стефан Богоев во однос на барањето за информација за проблемот со се поголемото иселување, особено на младите од Република Македонија Повеќе »

28.10.2015

(Видео) Сугарески: ВМРО-ДПМНЕ е најдиректен виновник за над 600.000 иселени од Македонија

Обраќање на пратеникот Горан Сугарески во однос на барањето за информација за проблемот со се поголемото иселување, особено на младите од Република Македонија Повеќе »

Предходни      4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23    Следни

СДСМ