НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор

АКТИВНОСТИ

04 февруари
Шекеринска во Петровец: Заедно со граѓаните креираме политики! Со вашата поддршка, заедно, ќе ја направиме Македонија подобро место за сите нас. Нашата цел е Македонија да...   Повеќе

04 февруари
Претседателот Заев се сретна со амбасадорот на Црна Гора, Предраг Митровиќ Во Македонија политичката ситуација ќе заврши на предвремени парламентарни избори коишто ќе бидат...   Повеќе

04 февруари
Наумов во овчеполието: И земјата и парите ќе ви ги вратат Случајот со Субрата Рој е само еден пример на виртуелна инвестиција којашто не само што не им помогна на граѓаните...   Повеќе

04 февруари
Манчевски: Се бориме за иднина на младите тука, за нов пат на Македонија Младите ќе бидат во фокусот на Владата на СДСМ. Еднакви шанси за сите, вработување според...   Повеќе

04 февруари
Заев: Оддаваме почит на великанот Гоце Делчев, борбата за слобода продолжува Тоа неговото дело не смее да биде заборавено од сите генерации кои доаѓаат после нас, заради тоа...   Повеќе

04 февруари
Груевски е вистински газда на режимските медиуми Медиумскиот мрак, пропагндаата, виртуелната реалност што не постои е платена со парите на граѓаните   Повеќе

03 февруари
Претседателот Заев гостин во Нова дебата на Нова Претседателот на СДСМ Зоран Заев гостин во емисијата „Нова Дебата“ на порталот НоваТВ   Повеќе

03 февруари
Владата веднаш да ја поништи одлуката за продажба на Офицерски дом - Битола Усната изјава со која Груевски се повлече од продажбата на Офицерскиот дом ништо не значи бидејки...   Повеќе

03 февруари
Не дозволуваме шверцерски да се протне одлуката за нов универзитет СДСМ и опозицијата нема да дозволат создавање на нови факултети чија единствена цел е вдомување на партиски...   Повеќе

03 февруари
Од чистење на канали до нова телевизија: Како Груевски го награди Кочан со близу 700.000 евра Уште еднаш се потврдува дека медиумскиот мрак, пропагандата и медиумските хајки...   Повеќе


Za kriminalcite zatvor

Za kriminalcite zatvor

СДСМ