НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор


Активности

Дебата: Праведни даноци, наместо заштита на богатите

 

Денешната централна дебата во Скопје на тема Праведни даноци наместо заштита на богатите, предизвика вистинска плодна расправа за последиците од рамните даноци врз грбот на граѓаните и размена на мислења за праведните даноци што ги предлага СДСМ во рамки на проектот Визијата за Македонија. Оваа мерка наиде на одобрување кај граѓаните и експертската фела. Во дебатата со свои размислувања и сугестии учествуваа професори, претставници на невладиниот сектор со познавања во областа, граѓани. Сите мислења и предлози се внимателно забележани и ќе бидат земени предвид при заокружувањето на Програмата.

 

 

среда, 14 октомври 2015
СДСМ